Het Bestuur

Wij heten u als bestuur van de Stichting Toeristisch Laarbeek van harte welkom op deze website.

Onze missie is alle toeristische en recreatieve activiteiten en evenementen in de vier kernen van Laarbeek te promoten, maar ook bij te dragen aan het promoten van recreatieve activiteiten en evenementen in de regio Land van de Peel (gevormd door de zes Brabantse Peelgemeenten Helmond, Gemert-Bakel, Deurne, Asten, Someren en Laarbeek).

In de gemeente Laarbeek worden we daarbij gesteund door onze gastvrije ambassadeurs, bij hen kan de toerist informatiemateriaal ten behoeve van het plannen van activiteiten vinden.

In het Land van de Peel werken we nauw samen met de regiomarketeers en de vertegenwoordigers in de toeristische sector van de gemeenten Helmond, Gemert-Bakel, Deurne, Asten en Someren. Samen bieden wij een integraal overzicht van al onze activiteiten en toeristische informatie op de website https://www.landvandepeel.nl , hét platform vol inspiratie om op pad te gaan in het Land van de Peel.

Informatie over de door u zelf als ondernemer, stichting of vereniging geplande evenementen kunt u melden op het adres: info@toeristischlaarbeek.nl of bij de redactie van GoedeMorgen Media. Zij zorgen er dan voor dat die informatie via onze website en de website van Land van de Peel openbaar wordt gemaakt.

Ons bestuur bestaat uit:

Jos Vogels Aarle-Rixtel voorzitter
Berry Huijgens Lieshout lid
Lilian van Vijfeijken Mariahout lid
Arian de Groot Beek en Donk lid
Ria Tijssen Beek en Donk lid
Jack Vlaming Lieshout Secretaris / penningmeester

Het bestuur kunt u bereiken via secretaris@toeristischlaarbeek.nl