Toerisme in Laarbeek

Laarbeek is een prachtige gemeente in Noord-Brabant, gelegen tussen Eindhoven en Helmond. Middenin het Land van de Peel vind je de gemeente die bestaat uit 4 prachtige dorpskernen, te weten Beek en Donk, Lieshout, Mariahout en Aarle-Rixtel. Laarbeek biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en historie, waardoor het een zeer populaire bestemming is voor toeristen.

Toerisme in Beek en Donk, Lieshout, Aarle-Rixtel en Mariahout

Dus of u nu op zoek bent naar toeristische informatie voor Lieshout, toeristische informatie voor Beek en Donk, toeristische informatie voor Mariahout of misschien toeristische informatie voor Aarle-Rixtel… In Laarbeek, gelegen in het ‘Land van de Peel’, zijn diverse grote activiteiten en bezienswaardigheden te beleven. Neem een kijkje bij het indrukwekkende Kasteel Croy, bezoek Nationaal Park de Groote Peel of boek een rondleiding door de grootste onafhankelijke bierbrouwerij van Nederland, Bavaria in Lieshout. Laarbeek biedt het allemaal!

Wandelroutes en fietsroutes

Zo komt u door de bosrijke gebieden en de prachtige uitzichten over de heidevelden zeker aan uw trekken wanneer u de fietsroutes volgt. En houd u niet van fietsen? Dan zijn er ook nog legio wandelroutes te vinden die u langs de mooiste plekjes van Laarbeek brengen. Fiets langs een voormalig kloosterboerderij en maak een pitstop voor een lekker soepje of salade. En vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen op het Heuvelplein, waar diverse horecagelegenheden een tafeltje voor u vrijhouden.

En na een dag vol actie, kunt u genieten van een heerlijk hapje en drankje in een van de vele restaurants en cafés in Laarbeek. Er zijn vele opties, van gezellige terrasjes tot lekker uiteten in één van de vele bourgondische restaurants, dus er is voor ieder wat wils.

Dagje uit of vakantie in Laarbeek

Bent u op zoek naar meer inspiratie of andere must-see bezienswaardigheden in Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout of Mariahout? Bekijk dan de website van Toeristisch Laarbeek (voorheen VVV Laarbeek) voor meer informatie over wat te doen in deze prachtige gemeente. Dus of u nu een dagje erop uit gaat of een volledige vakantie op pad gaat… In Laarbeek komt u vast en zeker goed aan uw trekken!

Meer weten over toerisme in Laarbeek?

Klik dan hier